benodigdheden
300 gram zelfrijzend bakmeel - 30 gram suiker - 1,5 theelepel vanillesuiker - 1,5 theelepel bakmeel - snufje zout - 50 gram boter - 1 ei - melk of karnemelk
scones
Keuken: Bereidingstijd: 15 minuten Aantal: 10 personen

1. Doe alle ingrediënten, behalve de boter, in de kom van de mixer.
2, Smelt de boter in de magnetron, 2x20seconden op 1800 watt.
3. Voeg de boter toe aan de andere ingredienten en meng dit met de mixer tot een egaal deeg.
4. Haal het deeg uit de kom en rol het plat met de deegroller tot het een dikte heeft van ongeveer 1.5 centimeter.
5. Gebruik een jampotje of glaasje met ongeveer een diameter van 7 centimeter en steek rondjes uit in het deeg.
6. Leg de uitgestoken rondjes op de bakplaat.
7. Doe de scones 12 minuten op 200 graden in de oven.

Laat ze afkoelen en geniet ervan!
Tip: heerlijk om te serveren met clotted cream en jam.

Maaltijd: Type:

Dit recept proeven? Kom langs!

Heerlijke recepten

Muffins

Muffins

Posted on Jan - 1 - 2014

Comments Off

scones

Scones

Posted on Jan - 1 - 2014

Comments Off

Appeltaart

Appeltaart

Posted on Jan - 1 - 2014

Comments Off

Laatste nieuws

Tangarine

Muziekpodium: Tangerine

Posted on May - 28 - 2016

Comments Off

BenGlover

Muziekpodium: Ben Glover, Steve...

Posted on Apr - 30 - 2016

Comments Off

DaveMcGrawMandyFer-pic-by-Ken-Hamilton-300x202

Muziekpodium: Mandy Fer &...

Posted on Apr - 2 - 2016

Comments Off

Rita Hosking

Muziekpodium: Rita Hosking

Posted on Mar - 5 - 2016

Comments Off